U Lučanima vakcinacija Fajzerom i Sputnjikom bez zakazivanja

Štab za vanredne situacije opštine Lučani uputio je poziv svim građanima opštine Lučani za vakcinaciju bez prethodnog zakazivanja, koji žele da se vakcinišu Fajzerovom ili Sputnjik vakcinom.
Fajzer vakcinu, naši sugrađani mogu dobiti od danas. 21. aprila do 23. aprila svakim danom u periodu od 13 do 19 časova u domovima zdravlja u Lučanima i u Guči.
Takođe, Sputnjikovu vakcinu, građani mogu primiti 22. i 23. aprila u terminu, od 13 do 19 sati u Domovima zdravlja u Guči i Lučanima.
Dom zdravlja Lučani je organizovao imunizaciju sa ove dve vakcine u naredna tri dana, bez zakazivanja uz zdravstvenu knjižicu. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti na telefone Domova zdravlja: u Lučanima 817 124 i u Guči 854 536.

il-vakcina- U Lučanima vakcinacija Fajzerom i Sputnjikom bez zakazivanja
Opštinski štab za vanredne situacije upozorio da je trenutno ovim virusom zaraženo 130 naših sugrađana a mnogi od njih imaju komplikovanu kliničku sliku, ali da se sa povećanjem imunizacije na našoj teritoriji broj zaraženih smanjuje.
Štab upozorava da je što pre neophodna vakcinacija svih građana koji mogu da prime vakcinu, kako bi se na najbrži i najefikasniji način okončala epidemija kovida 19.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *