Ivanjica ima šampiona u obaranju ruku!

Srpski sportski savez za obaranje ruke u saradnji sa Opštinom  i Sportskim savezom Ub organizovalo je XI Državno prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke. Takmičenje se oržalo proteklog vikenda u “Sportskoj hali Ub”  bez prisustva publike, zbog virusa Covid 19 i uz poštovanje epidemiloških mera.

Ivanjičanin, Marko Lakićević, učestovao je na ovom državnom prvenstvu i uspeo da postane ŠAMPION u kategoriji “senior profesionalac” do 80 kilograma. On je ostvario pobednički rezlutat u obaranju levom i desnom rukom. IL-Lakicevic-1 Ivanjica ima šampiona u obaranju ruku!

“Sportsko obaranje ruku sam počeo da treniram 2018. godine. Nakon godinu dana izlazim na državno prvenstvo kao “amater početnik” u kategoriji do 85 kilograma gde osvajam prvo mesto levom rukom. Sledeće godine nije bilo takmičenja zbog pandemije virusa Covid 19, pa sam iskoristio vreme da se spremim za ovo državno prvenstvo. Presrećan sam što sam postao šampion u obaranju i levom i desnom rukom i što sam počasni član nacionalnog tima.” rekao je Marko LakićevićIL-Lakicevic-2 Ivanjica ima šampiona u obaranju ruku!

Najbolji na ovom državnom prvenstvu postaju članovi reprezentacije Srbije u sportskom obaranju ruke i takmičiće se na Evropskom prvenstvu u Litvaniji i Svetskom prvenstvu u Gruziji.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *