CENTAR ZA EDUKACIJU DECE I ODRASLIH U IVANJICI, na adresi Javorska 13!

Novootvorena škola za celu porodicu sa priznatim sertifikatima za ENGLESKI , NEMAČKI, KNJIGOVODSTVENE OBUKE I ŠKOLU NEGE I LEPOTE.

Redovni, intenzivni  i pripremni kursevi za polaganje međunarodnih ispita i upisa u škole i na univerzitete.

ILbanner306eng CENTAR ZA EDUKACIJU DECE I ODRASLIH U IVANJICI, na adresi Javorska 13!Građani Ivanjice od sada mogu upisati DECU NA KURSEVE ENGLESKOG JEZIKA  za uzrast od 4-18 godina, po programu  usaglašenom  sa školskim gradivom ili naprednom Cambridge programu!

KURSEVI ENGLESKOG ZA ODRASLE – za one koji ne znaju ništa, za one koji po nešto ipak znaju, a i za one koji misle da znaju mnogo…

kursevi-eng-nem-306 CENTAR ZA EDUKACIJU DECE I ODRASLIH U IVANJICI, na adresi Javorska 13!NEMAČKI JEZIK – prema TELC programu! Za srednjoškolce, odrasle, za medicinare i sve druge zainteresovane koji planiraju odlazak na rad u inostranstvo.

Kurs KNJIGOVODSTVA – početni i napredni nivo Vam omogućava da pokrenete sopstveni biznis i otvorite agenciju za vođenje poslovnih knjiga.

Kurs ENGLESKOG za POČETNIKE– pridružite nam se i naučite osnove engleskog jezika po promotivnim cenama za samo nekoliko meseci.

Ne čekajte da Vas NSZZ zaposli, uradite nešto za sebe i osposobite se za samostalno vođenje posla!

Ivanjica, Javorska 13 Dobro došli!

Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti na kontakt tel 060 / 0 518 143

Centar za edukaciju NS PRO GROUP  je jedan od vodećih edukativnih centara sa TELC licencom, kao i centar sa najvećim brojem licenciranih profesora i predavača sa međunarodno priznatim diplomama na teritoriji Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *