Predstava “SAMO DA TI KAŽEM KOLIKO TE VOLIM”

Predstava „Samo da ti kažem koliko te volim,“ rađena je po noveli poznatog italijanskog pisca Antonija Amura. Reč je o scenski uobličenom duhovitom promišljanju muško-ženskih odnosa iz različitih uglova.

Predstava je na repertoaru Doma kulture u utorak 6.februara 2018.godine u 20 časova igra se u Pčavoj sali.

Više muških (stvarnih i mogućih) likova iz našeg vremena tumači Milenko Pavlov, a nekoliko ženskih junakinja igra Ljiljana Đurić.

Dramatizaciju potpisuje Duško Anđić, koji napominje da je poznati italijanski pisac u navedenim knjigama zabeležio niz svojih razmišljanja koja tokom bračnog zajedništva, pogotovo ako je ono dugačko i dosadno, ljudima padaju na pamet. “To, kažu psiholozi, još više učvršćuje takve zajednice koje se, baš zato, u najvećem broju i održavaju u takvom stanju sve do svog prirodnog, nenasilnog nestanka. Njegovim zapažanjima dodao sam i neka vlastita.

Reč je, dakle, o duhovitoj scenskoj priči o svakodnevici, o sporazumima i nesporazumima, o lepom i ružnom, o svemu što nas okružuje i onome što sami proizvedemo u toj iskonskoj zajednici muškarca i žene. Uz ovu predstavu hajde da se od srca nasmejemo kako junacima na sceni, tako i sebi, ne uzimajući ništa preterano ozbiljno, ni u pozorištu, ni kod (svoje) kuće. Takva su vremena.“

Cena karte: 400 dinara.  Karte su u prodaji!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *