Počinju radovi na postavljanju video kamera u Ivanjici

Počinju radovi na postavljanju video kamera kojima će u Ivanjici biti pokrivene sve veće raskrsnice, ulice u užem gradskom jezgru, gradski park i prilazni putevi iz pravca Guče, Sjenice, Arilja i Ušća. Vrednost radova je 5,5 miliona dinara a sredstva su obezbeđena iz budžeta lokalne samouprave. Profesionalni video nadzor koji će Ivanjica dobiti omogući će veću bezbednost saobraćaja, gađana i imovine.

 • Za neki dan počeće radovi na infrastrukturnom delu projekta, tačnije kopanju kanala i polaganju optike od kamernih lokacija do policijske stanice u Ivanjici.-kaže za InfoLIGU zamenik predsednika opštine, Momčilo Mitrović.
 • IL-Momcilo-Mitrovic Počinju radovi na postavljanju video kamera u IvanjiciU ovom trenutku će biti montirano 19 kamera a za sledeću godinu planirano je još 15 što je optimalan broj da se pokrije čitav grad i sve prilazne saobraćajnice. Reč je o digitalnim kamerama visoke rezolucije i na većini će biti obezbedjeno čitanje kartica. Predviđen rok za radove na infrastrukturnom delu je dvadeset dana, verovatno će biti produžen zbog vremenskih prilika i činjenice da ima preko 400 metara kanala a kabl se ne može provlačiti dok čitava trasa ne bude dovršena.-kaže Mitrović ističući da veliku zahvalnost duguju i policijskoj upravi iz Čačka koja je pružila maksimalnu pomoć pri realizaciji ovog projekta.
 • Moram istaći da smo uštedeli dobar deo sredstava zahvaljujući odličnoj saradnji naše Policijske stanice sa PU Čačka jer su nam njihova struča lica uradila kompletan projekat video nadzora bez nadoknade.-priča Mitrović.

On dodaje da će pre puštanja kamera u rad građani putem medija biti informisani o njihovim tačnim lokacijam čime će biti ispoštovane sve zakonske procedure.

You may also like...

5 Responses

 1. dragan kaže:

  Samo napred momak, radi, tebi dajem punu podrsku

 2. STRAŠNO kaže:

  U ONOM BENDOM DOMU ZDRAVLJA NEMA NIŠTA A ONI NEZNANJU ŠTA ĆE SA PARAMA. E.

 3. Ja kaže:

  E sad ce biti sve cakum pakum….

 4. slobodan kaže:

  Gde je nestala ona strana “Anarhija Ivanjica” 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *