Paketići za mališane “Sunca“ (VIDEO)

Novogodišnji  paketići podeljeni su danas mališanima u ivanjičkom dnevnom centru za osobe sa posebnim potrebama ’’Sunce’’. Dvadesetoro dece, korisnika usluge lični pratilac, pozdravio je predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, koji je u društvu Deda Mraza podelio poklone i obradovao prisutne devojčice i dečake.

  • Društvo za dečiju i cerebralnu paralizu u saradnji sa lokalnom samoupravom obezbedilo je paketiće za naše mališane i ja se zahvaljujem, u ime svih, predsedniku opštine Ivanjica, Zoranu Lazoviću i koordinatoru socijalne zaštite, Milanki Kolarević. – rekla je Svetlana Glavinić predsednica Društva za dečiju i cerebralnu paralizu.
IL-cest-18-matis Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)IL-cest-18-FC Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)IL-cest-18-Borovic Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)
IL-cest-18-javor-fk Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)IL-cest-18-PREZIDENT Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)IL-cest-18-Karapandzic Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)
IL-cest-18-opstina Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)IL-cest-18-DZ Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)IL-cest-18-JKP-Ivanjica Paketići za mališane ''Sunca'' (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *