Pomozimo Milanu – humana akcija Viber grupe ’’Dobri Samarjanin’’

Šesnaestogodišnji Milan Rabrenović  iz Priličkog Kiseljaka kod Ivanjice boluje od težeg oblika autizma. Njegovo detinjstvo proteklo je u nebrojenim pokušajima da se pronađe lek za ovu tešku bolest, ali uspeha nije bilo. Po prvi put privatna bolnica iz Beča ponudila je dečaku uspešno lečenje ali je za to potrebno 10.000 evra koje Milanovi roditelji nemaju.

Humanitarna viber grupa ’’Dobri Samarjanin’’  pokrenula je akciju prikupljanja pomoći za Milanovo lečenje. Oni pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu dečaku tako što će u skladu sa mogućnostima uplatiti novac na račune:

205-9011007275271-04

Ili devizni

РС-35205903102482685162

Milan je do dvadesetog meseca života bio zdravo dete, nakon toga počeli su da se pojavljuju prvi simptomi autizma koji su vremenom postajali sve izraženiji. U skromni stambenim uslovima gde žive Rabrenovići svaki dan sa malim Milanom bivao je borba za život. Zbog bolesti dečak je neretko sklon agresivnom ponašanju i samopovređivanju. Ipak, u trenucima kada napadi prestanu on je drago dete koje se raduje životu.

Da bi Milan dobio šansu za normalan život neophodno je obezbediti novčana sredstva za lečenje u Beču.

Zbog toga iz viber grupe ’’Dobri Samarjanin’’, koja je do sada uspešno realizovala veliki broj humanih akcija, poručuju:

Da naše malo nekome znači mnogo.

You may also like...

2 Responses

  1. Anita kaže:

    Zasto brisete komentare ?

  2. Ja kaže:

    Meni ovo deluje kao prevara. Lek za autizam ne postoji. A ovi to rade svako malo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *