Odbojkašice Prilika odigrale prvu zvaničnu utakmicu

Pionirska ekipa ženskog odbojkaskog kluba “Prilike” odigrala je prvu zvaničnu utakmicu u Čačku sa ekipom Borca. U okviru prvog kola Regionalne lige devojčice iz Prilika poražene su od nadmoćnijih Čačanki ali su treneri Zoran Fončev i Tomislav Avramović izrazili veliko zadovoljstvo trudom i zalaganjem ekipe.

  • U ovom, za Prilike, istorijskom meču naše odbojkašice prikazale su odličnu igru. Pržile su snažan otpor favoritu za osvajanje prvog mesta u ligi. Samo na početku meča mlade odbojkašice imale su tremu, što je meč odmicao igra je bila sve bolja. Obzirom da je reč o prvoj utakmici, veoma smo zadovoljni. –kažu treneri ekipe.

IL-ok-prilike-prva-utakmica2 Odbojkašice Prilika odigrale prvu zvaničnu utakmicu

Jana Marjanović kapiten OK ‘’Prilike’’ ističe  da je tim odigrao na viskom novou obzirom na nemanje iskustva, tačnije činjenicu da je reč o prvoj zvaničnoj utakmici za devojčice.

  • Pozivam sve ljubitelje odbojke da u narednom kolu koje ćemo igrati kod kuće, u sportskoj hali u Prilikama, dodju u što većem broju i pruže nam podršku. To bi nam značilo da ostvarimo prvu pobedu za naš klub.-kaže Jana.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *