Na Goliji i dalje 1000 domaćinstava bez struje

Snabdevanje električnom energijom na području goliskih sela polako se normalizuje. Trenutno je oko 1000 domaćinstava još uvek  u mraku, ali su ekipe na terenu i nadaju se da će ubrzo osposobiti i ove dalekovode.

  • Bez struje je područje Golije, Kovilja i deo Erčega zbog velikog broja kvarova na mreži. Imamo informaciju da je dosta žica odvezano  sa izolatora zbog dodatnog  tereta na samim provodnicima. Trenutno je van stroja 20 trafo stanica.-rekao je zamenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

momcilo Na Goliji i dalje 1000 domaćinstava bez struje

Svi putni pravci na području ivanjičke opštine su prohodni, kaže Mitrović i dodaje da je neophodan maksimalan oprez za volanom.

IL-sneg-masina-ciscenje Na Goliji i dalje 1000 domaćinstava bez struje

  • Na opštinskim putevima ima suženja zbog drveća koje je padalo pod teretom vlažnog snega. Intezivno se radi na čišćenju svih putnih pravaca i nadamo se da će u što kraćem roku saobraćaj moći nesmetano da se odvija. – zakljućuje Mitrović.

Sneg koji je juče intezivno padao na području Golije dostigao je visinu do 30 centimetara. Postepeno se otapa ali ga još uvek ima u na severnim stranama kolovoza pa je kretanje vozila otežano.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *