Veče emocija – Sergej oduševio Ivanjičane

Sjajni Sergej Ćetković oduševio je masu na prepunom trgu u Ivanjici gde je nastupao na festivalu Nušićijada. Hiljade grla pevalo je sa Ćetkovićem duže od dva sata a posebnu podršku dobio je od svojih ćerkica koje su sa njim doputovale u Ivanjicu.

  • Obično ih ne vodim na svoje nastupe iako one to vole ali smo sada na proputovanju pa smo porodično želeli da vidimo Ivanjicu i ovaj festival. Oduševljeni smo, ali zaista iskreno, mnogo nam je žeo što pre nismo imali priliku da dodjemo, ali se nadam da ćete me ponovo zvati jer je bilo zadovoljstvo pevati u ovakovoj atmosferi I pre ovako divnom publikom-

IL-nusicijada-sergej-2 Veče emocija - Sergej oduševio Ivanjičane
Sergej je odmah nakon nastupa u Ivanjici krenuo u Split gde ima zakazan nastup. Kaže da puno radi ovog leta, ali se stojički bori i ne dozvoljava da ga umor savlada.

  • Naporno je ali kada volite ono što radite, sve drugo je nebitno.

IL-nusicijada-sergej-1 Veče emocija - Sergej oduševio Ivanjičane
Ljubitelje njegovih pesama posebno će obradovati informacija da je u pripremi nova pesma.

  • Uskoro ćemo objaviti novu pesmu na kojoj radimo punom parom. Mogu samo reći da je ljubavna, jer ja jedino o ljubavi pevam. U nju verujem, ljubav pokreće svet.

Na novom singlu radi ozbiljna grupa muzičara tako da će to biti, kako Sergej procenjuje, veliki hit. Godine uspešnog rada i prepunih koncerata, napornih turneja i uvek šarmantni osmeh na licu. Pitamo ga odakle crpi tu pozitivnu energiju.

  • Porodica je najvažnija. Njima dugujem osmeh, ljubav i sve ono što je najlepše u životu. Naravno i svi divnim ljudima koji dolaze na moje koncerte i veruju u ljubav.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *