Stigla vojska – počinje rekonstrukcija puteva (VIDEO)

Predstavnici komande Druge brigade Kopnene vojske Srbije iz Kraljeva počeli su danas rekonstrukciju puteva na teritoriji opštine Ivanjica. Po rečima kapetana Đorđa Petrovića prvo će raditi u Mesnoj zajednici Devići na putnom pravcu Srednja reka- Dajići-Staro selo, dužine oko pet kilometara.

Opština Ivanjica obezbedila je sve potrebne uslove i materijal kako bi putni pravci, predviđeni za rekonstrukciju u ovom kvartalu, bili što kvalitetnije urađeni.

Nakon završetka radova u Devićima vojska se seli na  deonicu prema zaseoku Marinkovići dužine tri kilometra, sledi rekonstrukcija sedam kilometara putnog pravca  Devići-Vitlište-Rudno i  put Pejovići–Vionica, oko 8 kilometara.

Predviđeno je da radovi budu završeni u roku od 30 dana. Opština Ivanjca obezbedila je ishranu i smeštaj za vojsku, građevinski  materijal  za izradu cevastih propusta i nasipanje putnih pravaca, pogonsko gorivo i potrošni materijal za inžinjerijske mašine.

You may also like...

2 Responses

  1. Neša kaže:

    Hoće se raditi put za Erčege?

  2. Put za Pejoviće se rekonstruiše već 5 put , a šta je sa ostalim putevima naprimer za Asanovo selo gde nemože traktorom da se stigne , valjda i tamo žive ljudi inače taj put nikada nije rekonstruisan a izgrdili su ga meštani uz pomoć Srbija šuma bez pomoći MZ . Misli smo kad ode Kokonja biće bolje ono š…k .Molim Vas uzmite i nas u obzir . Jedan deo puta izgradili su svojim sredstvima dva čoveka iz sela svi ga koriste za transport građe , a posebno Srbija šume , a niko ne poravlja ako se tako nastavi bićemo prinuđeni da istu deonicu zatvorimo za tradsport građe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *