Zakazana deveta sednica lokalnog parlamenta

Deveta sednica ivanjičkog lokalnog parlamenta zakazana je za utorak 8. avgust. Na dnevnom redu je četrnaest tačaka među kojima i rebalanst budžeta za ovu godinu. Odbornici će imati priliku da daju zeleno svetlo predlogu plana detaljne regulacije ’’Ski centra –Golija’’, predlogu odluke donošenja plana detaljne regulacije poslovno-proizvodne zone ’’Senjak’’, izjasniće se  o merama zaštite od buke i izmenama odluke o organizaciji  i radu organa opštine Ivanjica za vreme ratnog i vanrednog stanja.

Početak zasedanja skupštine je u 8 časova a prva tačka tiče se konstatacije ostavke odbornika Nikole Vučićevića sa liste ’’Aleksandar Vučić-Srbija pobedjuje’’ i verifikacija mandata odborniku dr Želimiru Milinkoviću iz iste političke opcije.

Razmatraće se izveštaji o radu i planovi  Opštinske uprave, Opštinskog pravobranilaštva, biblioteke  ’’Svetislav Vulović’’, Turističke organizacije Ivanjica, Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, Centra za socijalni rad i UG KUDES za prošlogodišnju Nušićijadu.

You may also like...

2 Responses

  1. Anarhija Ivanjice ali prava kaže:

    Šta bi sa putevima?
    Gde je vojska?
    Rupe po ulicama nikad veće i brojnije, most u Crnjevu samo što ne padne, udarne rupe nesanirane, pešački prelazi neocrtani. Važno je da se stavljaju ležeći policajci po celom gradu. Parking i bahatost vozača bez ikakve ideje rešavanja. Da li su uhapšeni ljudi koji su počupali stubiće u ulicama oko pijace?
    Te stubiće smo platili mi pošteni građani kroz porez. Pozbavite se infrastrukturom po gradu, na tome ste dobili glasove, bivsi predsednik se bavio samo selima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *