Prvenstvo počinje komšijskim derbijem

Žreb je hteo da se već u prvom kolu Superlige sastanu komšije Javor Matis i Borac.

Javor Matis je skromno, bez puno pompe i glamura ušao u pripreme za novo prvenstvo. Nije bilo velikih transfera ni dolaznih ni odlaznih, ali ko prati ivanjičkog superligaša zna da je to deo politike kluba.

Srđan Vasiljević, koji je ekipu preuzeo u poslednjem kolu preliminarnog dela i uveo je u plej of, kaže da su uslovi za pripreme bili izvanredni i da je zadovoljan urađenim. Po rečima  Vasiljevića svi u klubu željno iščekuju početak prvenstva. Nema prejakih obećanja sa napomenom da se prvo mora imati poštovanja prema samom sebi a nakon toga i  prema protivniku.

  • IL-srdjan-vasiljevic-trener-jm Prvenstvo počinje komšijskim derbijemTim je spreman fizički, psihički i motivaciono naročito što nam je prva utakmica praktično derbi zapadne Srbije. Očekujem da moj tim pokaže maksimum, da uđu u meč odgovorno i disciplinovano sa samopouzdanjem kako bi pokušali da ostvarimo pozitivan rezultat. To bi nam značilo, posebno jer je reč o prvom kolu. Nikoga nećemo potcenjivati niti precenjivati jer jasno znamo koju su naši dometi i šta je cilj ove ekipe.-rekao je Vasiljević.

Napadač Filip Ivanovski bivši igrač Rabotničkog i Aliija Krnić, dvadesetogodišnji Crnogorac pojačanja su Javor Matisa za ovu sezonu na koje stručni štab najozbiljnije računa, a ukoliko se ukaže prilika za dovođenje još nekog kavlitetnog igrača klub će pravovremeno reagovati.

Oslonac ekipe i dalje je kapiten Milovan Milović

  • IL-m-milovic-m Prvenstvo počinje komšijskim derbijemPrvo kolo, komšijski derbi, tako da su iznenađenja moguća. Ekipe su sličnog kvaliteta, Borcu je otišlo dosta igrača ali je stigla nova uprava, nova energija i sugurno će u Ivanjicu doći po što bolji rezultat. Sa druge strane, mi moramo pokazati borbenost i hrabrost i biti bolji od Borca na domaćem terenu.-rekao je Milović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *