Otvoren Lounge bar Park

U prisustvu velikog broja zvanica, na otvorenoj letnjoj terasi – bašti hotela „Park” u Ivanjici sinoć je svečano otvoren „Lounge bar Park”. Tokom sezone, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, Ivanjičani ali i gosti ove varoši biće u prilici da uživaju u živim svirkama popularnih bendova iz okruženja, petnaestak vrsta koktela, brojnim penušavim vinima, ali i ostalim vrstama alkoholnih i bezalkoholnih pića.

IL-LOUNGE-bar-Park-2 Otvoren Lounge bar Park

Bašta na otvorenom, koja se naslanja na prelep gradski park, do sada nije bila posebno zapažena u večernjim satima izuzev u danima Nušićijade, pa će novootvoreni bar u buduće biti mesto okupljanja mladeži ali i srednjih generacija Ivanjičana i njihovih gostiju iz drugih gradova širom zemlje.

IL-LOUNGE-bar-Park-3 Otvoren Lounge bar Park

  • Želja nam je da ovaj bar ubuduće bude novo jedinstveno mesto okupljanja meštana, gostiju našeg hotela ali i ostalih turista u večernjim satima. Ambijent je zaista lep, služiće se veliki broj koktela, što do sada nije bio slučaj u ivanjičkim ugostiteljskim objektima”, kaže za InfoLIGU Bili Vulović, direktor hotela Park.

IL-LOUNGE-bar-Park-4 Otvoren Lounge bar Park

U menadžmentu se nadaju da će ovo mesto ubrzo zauzeti visoko rangiranu poziciju za večernje izlaske i dobar provod. Bogatu ponudu hotela pored novootvorenog Launge bara, upotpuniće i restoran internacionalne kuhinje koja sa radom počinje sutra.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *