Amira Medunjanin, Galija, Kralj Čačka gosti na ariljskom ARLEMM festivalu

Ovogodišnja kulturno-edukativna manifestacija ARLEMM biće održana od 16.7. do 30.7.2017. godine u Arilju. Nastupaće Gudači svetog Đorđa, orkerstr Škole za muzičke talente iz Ćuprije i beogradski džez sastav Nejkid kao i istaknuti izvođači umetničke muzike, Divna Ljubojević i Melodi i Gitarinet gruv system.

IL-arlemm-divna Amira Medunjanin, Galija, Kralj Čačka gosti na ariljskom ARLEMM festivalu

U okviru ARLEMM art festivala, koji se održava 21. i 22. jula  na rečnom ostrvu Uski vir na reci Rzav,  nastupiće Amira Medunjanin, Duvački orkestar i rok bend pod rukovodstvom Aleksandra Sedlara sa Draganom Đorđevićem –  Suzukijem, solistom na violončelu, Kralj Čačka, grupa Galija i Fridom- Džimi Hendriks tribjut bend.

IL-arlemm-kralj-cacka Amira Medunjanin, Galija, Kralj Čačka gosti na ariljskom ARLEMM festivalu

IL-arlemm-almira Amira Medunjanin, Galija, Kralj Čačka gosti na ariljskom ARLEMM festivalu

IL-arlemm-galija Amira Medunjanin, Galija, Kralj Čačka gosti na ariljskom ARLEMM festivalu

Programski sadržaji ARLEMM-a i ove godine će okupiti najtalentovaniju decu i omladinu iz zemlje i inostranstva, sa kojima će raditi vrhunski predavači i profesori violine, violončela, klavira, viole, kontrabasa, duhovnog pojanja, solo pevanja i gitare.

Ariljska letnja muzička manifestacija – ARLEMM se sprovodi pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i opštine Arilje, a u saradnji sa  Crkvenom opštinom grada, Narodnom bibliotekom, sponzorom i partnerom manifestacije  kompanijom Ekstrem intimo iz Arilja i mnogim donatorima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *