Osumnjičen za pedofilju M.M. kaže da nije znao da je reč o maloletnici

Tridesetpetogodišnji M.M. iz okoline Ivanjice, koji je osumnjičen za pedofiliju, rekao je prilikom saslušanja pred sudijom za prethodni postupak da nije znao da je devojčica iz Užica, sa kojom se dopisiovao preko Fejsbuka, maloletna.

Kako saznajemo, on je priznao da je 4. i 5. maja preko svog Fejsbuk profila slao poruke jedanaestogodišnjoj Užičanki, ali je naveo da nije znao da je devojčica maloletna u trenutku kada je sa njom ostvario kontakt.

  • Rekao je da na osnovu fotografija nije mogo da zaključi da se radi o maloletnici. Sa njom je razmenjivao poruke, kako je rekao, normalne sadržine. Pitao ju je za porodične prilike, koju školu pohađa i slično. Naveo je da joj tom prilikom nije slao bilo kakve poruke vezane za seksualne odnose sa njim. Nije joj tražio da mu pošalje svoje obnažene fotografije, već je to, navodno, ona tražila od njega, pa je zbog toga i poslao slike koje je oštećena od njega zahtevala – rečeno nam je u istrazi.

M.M. je izrazio kajanje zbog svega što se dogodilo i spreman je da se izvini maloletnici i njenim roditeljima. Odredjen mu je pritvor.

izvor: Morava info

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *