Ubistvo nožem na Kušićima

Sinoć  nešto iza 22 časa u selu Kušići usmrćen je tridesetdevetogodišnji  D.Z. iz Maskove. On je preminuo na licu mesta od posledica uboda nožem. Njega je  usmrtio V.M. (46) iz susednog sela Milandže, nastanjen u Kušićima. Sve se odigralo u centru sela a meštani kažu da je tragediji predhodila svadja zbog starih nerešenih računa.

  • Oni su se prvo posvađali, onda potukli pa se nažlost dogodila i tragedija u kojoj je stradao D.Z.  Imali su od ranije neke neraščišćene račune. Čuo sam da je reč o nekom novcu koji je dugovao. Ne znam, ali V. M. se sam prijavio policiji.-priča meštanin.

Još uvek su svi u šoku zbog ovog nemilog događaja. Obojica su svima poznati u selu  kao vredni ljudi i domaćini.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici uhapsili su         V. M., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.On se tereti da je nožem naneo više ubodnih rana tridesetdevetogodišnjem D.Z., koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Čačku, V. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden tužilaštvu.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *