Ivanjičani dominirali u ekipnom takmičenju iz oblasti šumarstva i obrade drveta

U organizaciji Tehničke škole Ivanjica uspešno je održano XX Republičko takmičenje iz oblasti šumarstva i obrade drveta. U ekipnom plasmanu pobedila je Tehnička škola iz Ivanjice sa 96 osvojenih bodova, druga je  Tehnička škola “Mileva Marić Ajnštajn” iz Novog Sada sa 83, a trećeplasirana je Politehnička škola “Milutin Milanković” iz Kruševca sa 81 bodom.

Prvo mesto u aranžiranju biljnog materijala osvojila je Milena Stević iz Šumarske škole-Kraljevo, u oblasti dekorativne dendrologije i cvećarstva najbolja je Kristina Beljaković iz iste škole. U konkurenciji finalne obrade drveta najviše poena osvojila je Tehnička škola ’’Mileva Marić Ajnštajn’’- Novi Sad za koju su se takmičili, Jelena Šarac, Zorica Radmanović i Nataša Racković.

IL-takmicenje-drvaca3 Ivanjičani dominirali u ekipnom takmičenju iz oblasti šumarstva i obrade drveta

Kada je reč o praktičnom radu- oblast stolar, jednak broj bodova i prvo mesto podelili su  Bojan Milošević iz Tehničke škole-Ivanjica i Radivoje Gojković iz škole ’’Drvoart’’-Beograd. U disciplini šumarski poligon prvo mesto pripalo je Šumarskoj školi iz Kraljeva. Kod  tapetarstva pobedu je odnela Tehnička škola ’’Mileva Marić Ajnštajn’’-Novi Sad za koju se takmičio Šaban Geri. Ivanjičani su se istakli i u oblasti tehnologije materijala gde je pobedio Dejan Obrenović iz Tehničke škole-Ivanjica.

IL-takmicenje-drvaca2 Ivanjičani dominirali u ekipnom takmičenju iz oblasti šumarstva i obrade drveta

Najbolji rad iz takmičenja u tehničkom crtanju, na nivou Srbije, uradila je Marija Đelić iz Vranja.

  • IL-bosko-mojsilovic-dir-teh-skole Ivanjičani dominirali u ekipnom takmičenju iz oblasti šumarstva i obrade drvetaZadovoljni smo što je takmičenje proteklo prema planu i progrmu, trudili smo se da budemo dobri domaćini. Dugujemo zahvalnost mnogobrojnim sponzorima kao i hotelu ’’Park’’ i Domu učenika. Nadamo se da će dobra organizacija i zadovoljstvo učesnika biti preporuka za našu školu kao eventualnog organizatora republičkog takmičenja iz oblasti tekstila.-rekao je direktor Tehničke škole iz Ivanjice, Boško Mojsilović.

You may also like...

1 Response

  1. Dragan kaže:

    Mozda ce ucesnici biti zadovoljni, ali imam dva pitanja za gispodina direktira. Da li mislite da ce deca koja su dala sve od sebe da predstave svoju skolu u najboljem svetlu,biti razocarana zato ste im oduzeli pehare? I da li mislite da cete tako stimulisati naredne generacije Vasih ucenika, da ponove ovakve rezultate?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *