Javni poziv za dodelu košnica

Opština Ivanjica raspisala je Javni poziv za dodelu po 5 košnica za 14 korisnica u cilju započinjanja sopstvene delatnosti u okviru pčelarstva ,na koji se zainteresovani  mogu javiti do 5. maja 2017. godine.

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju osobe ženskog pola sa područja teritorije opštine Ivanjica koje se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje ili koje su osigurane na obavezno socijalno osiguranje po osnovu koji ne proizilazi iz radnog odnosa i da nisu korisnice (starosne i poljoprivredne) penzije, izuzev lica koja pripadaju nekoj od ranjivih i marginizovanih grupa.

U okviru ovog projekta vrši se odabir na osnovu definisanih kriterijuma za 14 žena, koje će biti u prilici da dobiju po 5 razrojenih košnica radi započinjanja sopstvene proizvodnje meda i ostalih pčelarskih proizvoda.

Opština Ivanjica ima za cilj da osnaži i podrži svoje sugrađanke stvaranjem šanse i boljih uslova za socijalni i ekonomski napredak,i doprinese unapređenju položaja žena na celoj teritoriji opštine Ivanjica.

Javni poziv realizuje i finansira opština Ivanjica.

Sve informacije vezane za projekat možete dobiti:

Opština Ivanjica, adresa Venijamina Marinkovića 1, kancelarija broj 31, ili na broj telefona 032/664-425

Na zvaničnom sajtu opštine Ivanjica- ivanjica.gov.rs

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *