Javor Matis startuje u plej-ofu na voždovačkom krovu

Javor Matis se vredno spremao prethodnih dana za gostovanje  Voždovcu .Trener, Srđan Vasiljević,  očekuje od svojih izabranika da pruže maksimum kako bi na najbolji način odgovorili napadačkom stilu igre koji neguje ekipa domaćina.

  • IL-srdjan-vasiljevic-m Javor Matis startuje u plej-ofu na voždovačkom krovuNaš igrački kadar nije kompletan, i dalje su povređeni Cvetković, Gafurov i Kiković. Nadao sam se da će neko od njih trojice biti spreman za utakmicu sa Voždovcem, ali se to nije desilo. Što se tiče igrača koji su u trenažnom procesu, mogu reći da maksimalno odgovorno pristupaju obavezama na treningu i spremno idemo na gostovanje. Naš tim se u jednoj lepoj i radnoj atmosferi spremao za utakmicu protiv Voždovca. Svesni smo da nas očekuje težak meč. Voždovac ima napadački stil igre, verujem da ćemo odgovoriti na adekvatan način i voditi računa o nama i načinu na koji želimo da odigramo taj meč.-rekao je Vasiljević.

Kapiten Milovan Milović  ne skriva zadovoljstvo zbog plasmana u plej of i kaže da će ekipa dati maksimum kako bi  osvojila što više bodova.

  • IL-m-milovic-m Javor Matis startuje u plej-ofu na voždovačkom krovuZaslužili smo da igramo plej of. Voždovac je jedna izuzetno kvalitetna ekipa i  u poslednjih četiri-pet godina oni su tim koji je prikazao najlepši fudbal u Ivanjici. Ja im čestitam i iskreno sam bio oduševljen njihovom igrom u našem prethodnom susretu. Sada nas očekuje jedna potpuno nova utakmica u koju ulazimo rasterećeni sa psihološke strane i daćemo maksimum da im se revanširamo. Uložićemo poslednji atom snage za pobedu jer kada je mogao Čukarički sa Lalatovićem da pobedi, zašto ne bismo mogli i mi. –zaključio je Milović.

You may also like...

3 Responses

  1. Neso kaže:

    Bravo Miki! Ljuljaj Javore….

  2. vozač kaže:

    TAKO JE KAPITENE …LJULJAJ JAVORE SRBIJOM
    A VI IVANJIČANI U SUBOTU SVI NA STADION DA PODRŽEMO IGRAČE PROTIV LUČANACA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *