Signalizacija, osvetljenje, ograda, parking i nadogradnja ’’D’’dela škole Kirilo Savić

Novoimenovani vršilac dužnosti direktora osnovne škole „Kirilo Savić“ u Ivanjici, Nevenka Milošević, preuzela je mesto prvog čoveka ove vaspitno-obrazovne ustanove po rešenju ministra prosvete, 12. aprila. Dva dana pre toga smenjen je dotadašnji direktor Dragoljub Janković, profesor matematike. Time je počeo da teče rok od šest meseci u kome treba da se raspiše konkurs i izabere novi direktor.

U razgovoru za portal Info LIGA, Miloševićeva je govorila o prioritetnim planovima koje ima nameru da realizuje u narednom periodu. Prema njenim rečima, škola nesmetano funkcioniše, realizuju se planirane aktivnosti kao što su probni test za osmake, takmičenja i rekreativna nastava.

 • IL-nevenka-milosevic-m Signalizacija, osvetljenje, ograda, parking i nadogradnja ’’D’’dela škole Kirilo SavićRadiću u najboljem interesu učenika škole, svih zaposlenih, roditelja, kao i lokalne zajednice. Nakon sagledavanja realnog stanja, u narednom periodu ću raditi na otklanjanju uočenih nedostataka koji su evidentirani u inspekcijskom nalazu. Obići ću izdvojena odeljenja u Osonici, Lukama i Budoželji, jer nam je svaki učenik podjednako važan.

Nevenka Milošević kaže da je pozvala sve zaposlene na saradnju i međusobno uvažavanje, ističući da joj je važan i korektan odnos sa roditeljima i lokalnom samoupravom. Najavljuje realizaciju projekta parternog uređenja i nadgradnju dela „D“ ove škole, kako bi se nastava odvijala u jednoj smeni. Namera joj je da se obnovi fasada na školi u Lukama, preuredi i omala hol.

Povodom jubileja, 20 godina postojanja škole, biće pripremljen kulturni program, izložbe, konkursi i štampan školski list koji će propratiti ovu važnu godišnjicu.

 • „Posebna pažnja biće posvećena bezbednosti učenika. To pre svega podrazumeva propisnu signalizaciju, osvetljenje, ogradu i parking. Radićemo na unapređenju kvaliteta nastave i vaspitnoj ulozi škole.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih, kako Miloševićeva kaže, poziva buduće prvake da budu đaci baš te škole. Ona u ovom trenutku, sa izdvojenim odeljenjima broji njih 658.

You may also like...

8 Responses

 1. Osnovac kaže:

  Verujem u uspeh i rezultate

 2. Ivanjicanin kaže:

  Pravi ljudi na pravom mestu

 3. Miro kaže:

  Hvala bogu da se uradi dvoriste samo napred

 4. Bosko Obradovic kaže:

  Jel za 2 godine kao sto kaze …….. ili moze nesto i pre da se uradi?

 5. ivanjicanin kaže:

  Setite se njenog govora kad je postala narodni poslanik

 6. Vule kaže:

  Cestitam

 7. Ss kaže:

  Daj Boze!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *