Akcija ”Na pola puta” do jubileja Nušićijade

U petak, 31.marta, u ivanjičkoj čaršiji biće održana tradicionalna akcija „Na pola puta“, u kojoj će građani, slučajni i namerni prolaznici imati priliku da se izjasne i daju svoj komentar o gotovo svim segmentima i sadržajima festivala Nušićijada.

Akcija će trajati od 11 do 15 časova u centru grada, a  građani će putem anketa izraziti  želje, sugestije i kritike i na taj način dati nesebičan doprinos festivalu.

Kako Nušičijada ove godine priprema monografiju, film i izložbu u slavu  pola veka od začetka kulturno-zabavnog-humorističkog praznovanja u Ivanjici, ovo je sjajna prilika za sve sugrađane da zavire u porodične albume i spise i dostave arhivsku građu sa ranijih festivala  na skeniranje, čuvanje i uz dozvolu, moguće publikovanje.

Ovogodišnji festival pod sloganom „Pola veka od začetka ivanjičkog praznika kulture, zabave, humora i radosti“, održaće se u periodu od 25-27. Avgusta. Kako je organizatorima festivala najvažnije šta građani očekuju od predstojeće Nušićijade, pozivamo vas da svojim prisustvom podržite akciju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *