KONKURS: Krv život znači

Crveni krst Srbije tradicionalno kao i svake godine raspisuje umetnički konkurs pod nazivom “ Krv život znači.” Konkurs Crvenog krsta Srbije  otvoren je do 13.aprila 2017.godine.

Tema konkursa je promocija dobrovoljnog, anonimnog i neplaćenog davalaštva krvi. Ove godine se uvodi mogućnost da sve uzrasne kategorije konkurišu video radom i fotografijom, tako da umetnički konkurs “Krv život znači” od 2017. godine sadrži četiri kategorije: literarni, likovni rad, video format i fotografiju.

Prošle godine dobijeno je 17 novih video radova koji se koriste u različitim promotivnim prilikama. Svi filmovi iz 2014.2015. i 2016. godine nalaze se na Google+ stranici pod nazivom “Krv život znači”, a do sada imaju preko 12.000 pregleda. Svoje mlade volontere i  saradnike iz srednjih škola možete uputiti na facebook profil Crvenog krsta Srbije i Google+ stranicu “Krv život znači” radi detaljnijih informacija i upoznavanja sa uslovima konkursa.

Na konkursu imaju pravo učešća samo radovi učenika osnovnih i srednjih škola koje je organizacija Crvenog krsta Ivanjica dostavila Crvenom krstu Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *