Javor Matis od danas ima novog trenera

U prva tri kola, tri remija Javora neočekivano su uzdrmala fudbalsku javnost Ivanjice. Upravo ta tri remija slomila su se na leđima mladog trenera Milovana Milovića. Legenda Ivanjičkog fudbala i izuzetno perspektivan trener, u neku ruku ispašta neočekivano slab start Javora u nastavku sezone. Da li je odluka kluba da sporazumno raskinu ugovor sa Milovićem dobra, pokazaće vreme. Sigurno je da je Milovan Milović imao podrušku navijača kluba i da je njegov odlazak sa mesta šefa struke veliko iznenađenje. U zvaničnoj izjavi kluba ističe se da je do raskida ugovora došlo sporazumno, bez konkretnih detalja. Milović je legenda Javora i ljubimac svih simpatizera kluba, pa su najnovija dešavanja izazvala različite komentare publike.

IL-Javor-fubalske-utakmice-korona- Javor Matis od danas ima novog trenera
Posle duge i uspešne karijere kao igrača svi aduti su bili na strani Milovića da ga očekuje uspešna trenerska karijera. Imao je Milović nekoliko poziva pred ovu sezonu ali ljubav prema Javoru ga je zadržala na stadionu kraj Moravice. Da li su tri vezana remija Javora razlog rastanka ostaje da se vidi u nastavku prvenstva. Uprava kluba je brzometno reagovala i odmah na mesto šefa struke ponovo angažovala Igora Bondžulića koji je jedno vreme predvodio Javor. Da li će ova promena doneti boljitak Javoru ostaje da se vidi ali je sigurno da će Milovan Milović ostati ljubimac navijača Javora kome su uvek davali podršku.
Javor je još uvek u trci za plasman u elitno društvo i sada je glavni cilj stabilizovati redove pred seriju teških utakmica. Već ovog vikenda sledi duel sa ekipom IMT-a, koji bi prema očekivanju trebalo da pokrene seriju uspešnih rezultata.

Raško Nešovan

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *