Hotel ”Park” se okreće omladinskom turizmu

Ivanjički hotel „Park“ predstavio se na 39. Sajmu turizma u Beogradu, više nego zapaženim nastupom i ponudom za sezonu 2017. Na štandu u okviru Turističke regije Zapadna Srbija, proteklog petka, domaćim i inostranim posetiocima prikazan je kratak film o Ivanjici i samom hotelu, a tokom promocije najavljen je zaokret ka sve popularnijem omladinskom turizmu. U menadžmentu hotela tvrde da su pored domaćih, i strane agencije pokazale veliko interesovanje za jednu od najlepših destinacija zapadne Srbije.

IL-sajam-hotel-4 Hotel ''Park'' se okreće omladinskom turizmu

  • „Okosnica ponude u narednom periodu će, pored kongresnog i zdravstvenog turizma biti omladinski turizam koji je u ekspanziji. U hotelu Park trenutno boravi 70 profesora engleskog jezika iz Velike Britanije, koji ovde zajedno sa nama pripremaju organizaciju velikog kampa engleskog i nemačkog jezika u Ivanjici, koji će biti realizovan tokom juna i jula meseca, a na kome će učestvovati preko 300 dece iz celog sveta. Druga grupa profesora iz ove zemlje stiže nam narednog vikenda“, kaže za portal InfoLIGA Bili Vulović, direktor hotela.

Ovaj turistički aranžman organizuje se u saradnji sa agencijom „English tours“ iz Beograda i organizacijom „English school“ iz Engleske. Kamp, koji je do sada u Srbiji organizovan na Kopaoniku, od ove godine se seli u Ivanjicu, a biće realizovan u tri faze, počev od 20. juna.

IL-sajam-hotel-2 Hotel ''Park'' se okreće omladinskom turizmu

Prema Vulovićevim rečima, nakon ovog, tokom leta sledi organizacija i realizacija još dva omladinska odbojkaška kampa. Prvi je internacionalni „Play volley camp“, koji okuplja 210 učesnika, a drugi, od 3. do 10. avgusta okupiće 130 sportista. Zanimljivo je da se ovaj drugi, nakon niza godina održavanja u Sokobanji, prvi put seli u Ivanjicu.

IL-sajam-hotel-3 Hotel ''Park'' se okreće omladinskom turizmu

Hotel Park će za vreme Dragačevskog sabora trubača u Guči ugostiti 50 turista iz Slovenije, a u upravi kažu da su im kapaciteti u oba hotelska objekta gotovo popunjeni do polovine oktobra.

You may also like...

3 Responses

  1. Marketing je na desnoj strani, vesti na sredini kaže:

    Uspešan menadzment, svaka čast. Je l menadzment na trećoj slici, nisam odavno bila u Ivanjici pa nisam u toku? Mislila sam da hotel Moravica ne radi ko zna od kada a sada vidim da je pun do oktobra… Koliko radnika radi u hotelima i za koju platu? Pretpostavljam veoma dobru kada tako dobro posluju.

  2. Stanko kaže:

    Ko visoko leti,nisko pada.

  3. Neradnica kaže:

    Baronu Minhauzenu treba verovati, za predsednika opstine Ivanjica! Ne treba nam bolji. kandiduj se, imas moj glas… Razlupaj ove krhotine sto su ostale…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *