Vuk predvodi Javorove novajlije

Ivanjičani se ozbiljno pripremaju za nastavak prvenstva. U prilog tome govori i najnovije igračko  pojačanje, iskusni Vuk Mitošević, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača. Bogatu igračku karijeru počeo je da gradi u Vojvodini a kasnije nastavio u Jagodini i Kazahstanu. Ugovor sa Ivanjičanima potpisao je na godinu dana i očekuje se da ovaj momak pomogne ekipi u realizaciji  zacrtanog  cilja -plasmana u plej of.

  • Reč je o internacionalacu, veoma ozbiljnom igraču sa bogatom fudbalskom karijerom. Dolazi nam kao veliko pojačanje i očekujemo da ozbiljno doprinese kvalitetu ekipe.-rekao je potpredsednik Javor Matisa, Petar Lazović.

Troipogodišnje ugovore  sa Ivanjičanima potpisali su, štoper, Derek Cornelius (19) iz Kanade i  napadač Nikola Dišić (18).   Kornelije je igrao u nekoliko priznatih  klubova u svojoj zemlji a kasnije karijeru nastavio u Nemačkoj. Mladi Dišić u Javor Matis je stigao iz Mihajlovca kao neverovatan talenat.

  • IL-petar-lazovic Vuk predvodi Javorove novajlije

    Petar Lazović

    Doveli smo ekstra talentovane igrače koji će se kroz prizmu stručnog rada i sistema na kom počiva filozofija kluba, usavršiti i  doprineti ostvarenju naših ciljeva. U dogledno vreme, iskreno se nadam, za njih ćemo obezbediti odgovarajući angažman. Dva krucijalna transfera, koja smo sproveli u prelaznom roku, su odlazak Jovana Đokića u Kazahstan i Darka Bjedova u Gent, time smo još jednom pokazali da Javor Matis ima jasnu strategiju afirmacije i fudbalske nadogradnje talentovanih momaka koji kasnije odlaze u velike klubove. Milan Milanović, najbolji igrač užičke Slobode , ponikao u Zvezdi, zaigraće u nastavku sezone kod nas, na mestu Đokića, očekujemo da pomogne ekipi u ostvarenju cilja, a mi ćemo kada bude pravi trenutak pomoći njemu u nastavku građenaja karijere. Za igrača kao što je Darko Bjedov bilo je veoma teško naći zamenu, ali računamo na Angolca Aleksandra Mfutilu, koji je prošao fudbalsku školu Groningena, uigrao se sa ekipom i spreman je da preuzme napad Javora. Stigao je i najbolji strelac druge lige, Stefan Tripković, reč je o izuzetno talentovanom igraču za koga verujemo da će napredovati  i doprineti timu u realizaciji zacrtanih ciljeva.-rekao je Lazović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *