Stradao čovek u požaru (VIDEO)

U požaru koji je zahvatio staru montažnu kuću  u Starovlaškoj ulici stradao je  Mirko Marić (60) iz Ivanjice.On se u trenutku požara nalazio u kući. Očevici pričaju da se začuo snažan prasak  iza koga je buknula vatra. Vatrogasne ekipe stigle su odmah na lice mesta. Gasili su kuću sa obe strane ali radnici hitne službe, kada je telo izvučeno, mogli su samo da konstatuju smrt.

Kako  nezvanično saznajemo Mirko je bio korisnik socijalne pomoći. Po rečima komšija sumnja se da je pre požara otišao po novčanu pomoć u Centar za socijalni rad a nakon toga se odvezao do benzinske pumpe gde je kupio kantu benzina.IL-izgoreo-u-pozaru2 Stradao čovek u požaru (VIDEO)

  • Pogledala sam nakon praska i videla već na krovu kako plamen izbija. Potrčala sam kod komšije i rekla zovite vatrogasce i hitnu. Počele su da mi se tresu ruke, nisam mogla da okrenem broj.-priča komšinica.

Prvi komšija nastradalog ,Dragan Bodlović, neposredno pre eksplozije krenuo je kod  Marića da ga obiđe jer se ovih dana nije najbolje osećao i tom prilikom, zamalo, i sam stradao. Pogledajte njegovo svedočenje (VIDEO)

Strašan prizor šokirao je komšije koju kažu da je Marić imao određenih zdravstvenih problema i periodično voleo da popije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *