Bez struje u Ivanjici 2500 domaćinstava

Sneg i jak olujni vetar nastavljaju da prave haos na teritoriji ivanjičke opštine. Trenutno je oko 2 500 potrošača bez električne energije. Po rečima predsednika opštine Ivanjica, Zorana Lazovića, na pojedinim putnim pravcima stvorili su se smetovi preko dva metra, sneg ne prestaje da pada, a u međuvremenu nastali su i ogromni problemi u snabdevanju električnom energijom.

IL-eps-ivanjcia-sneg-300x142 Bez struje u Ivanjici 2500 domaćinstava

-U ovom trenutku bez struje su meštani Osonice, Luka, Močioca, Brezove, Katića, Maskove, Međurečja, Srednje Reke, Bratljeva, Kovilja, Smiljevca i Kušića. Ekipe EPS-a pokušavale su tokom dana da se probiju kroz smetove i saniraju kvarove, kojih trenuto ima preko sedmadeset, ali nisu uspeli da stugnu do tih lokacija. Ujutru će sa timom za delovanje u vanrednim situacijama krenuti motornim sankama, sa monterima EPS-a, da pokušaju normalizovti snabdevanje. Što se tiče putnih pravaca, i dalje su neprohodni nekategorisani seoski putevi. Sve raspoložive  mašine su na terenu a ohrabruje nas činjenica da se tokom noći očekuje prestanak padavina  što će nam olakšati čišćenje puteva u višim planinskim predelima. U ovom trenutku radi se prema prioritetima i pozivima iz Doma zdravlja.- rekao je predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

You may also like...

1 Response

 1. Botaničar kaže:

  Kataklizma Komunizma.
  Ljudi pa vi niste spremni da sačuvate dva nacrtana puža, nego hatiju izgubite.
  Gde su gorske sližbe, gde su stabovi za vanredne situacije, gde su četnici gorski vukovi, da pomognu narodu. Distribucija vam “radi”7 sati. Ne mogi jedan izolator da zamene, pa ne može tako da se vodi narod. Malo malo pa proglasite varednu situaciju. A kad trba da se slikate za novine izađe vas brdo kusih i repatih. E komunisti komunisti vratite se sve vam oprastamo, da vidite šta rade ovi. Svi nose neke hartije, lap topove, mobilne i zivkaju, pod rubrikom IZVEŠTAJ SA TERENA.Svi objašnjvaju opisuju, savetuju, niko da izme lopatu da očisti ispred kuće.
  KO da mi ne vidimo kako je.
  Važno je da sam ja bio na televizoru u dnevniku sliko se na Goliji sa skijama.
  Raj brale !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *