Ivanjičani u istorijskom polufinalu KUPa

KMF Ivanjica igra jednu od najvažnijih utakmica u svojoj kratkoj istoriji. Reč je o polufinalu KUP-a Zapadne Srbije. Protivnik je njima dobro poznati rival iz drugoligaških dana, a sada prvoligaš – ekipa Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca.

Ivanjičani ulogu prvoligaša prepuštaju gostima jer su rang iznad njih, ali kako kažu, to ne znači da će se predati, naprotiv. Uvereni su da uz pomoć svoje verne publike svakako mogu do pobede i plasmana u finale.

  • Već treću sedmicu odlično radimo, nema povređenih ni bolesnih, a intenzitet treninga je veoma jak – saznajemo od legendarnog Vidana Bojovića Britve.
  • IL-Milos-Krivokuca Ivanjičani u istorijskom polufinalu KUPaSa pojačanjima koja smo doveli smatram da smo bolji nego u jesenjem delu sezone i to nam daje za pravo da se nadamo najboljem – reči su trenera Miloša Krivokuće.

Uprava kluba poziva verne navijače da ispune dvoranu u Crnjevu do poslednjeg mesta, i da kao i dosad budu vetar u leđa svojim momcima. Tako će se kako kažu, zajedno radovati, a obećavaju da će utakmica biti pravi futsalski spektakl.

Nedelja 29. januar u 17:30 časova, sportska hala Crnjevo

Ulaz je slobodan.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *