Nušić i naslednik simoblično obeležili Nušićijadu (VIDEO)

Ivanjički festival humora, zabave i kulture ‘’Nušićijada’’ zbog  nepovoljne epidemiološke situacije ove godine simbolično je  obeležen. U vreme kada je svečana parade trebala da defiluje ulicama grada   ‘’veliki’’  i ‘’mali’’ Nušić, Petar Golubović i Milan Milosavljević,  prošetali Ivanjicom i pozdravili prisutne građane.

Volonteri su delili zaštitne maske uz poruku građanima da budu odgovorni prema sebi i okolini a glumac Milan Milosavljević družio  se sa i slikao sa Ivanjičanima.

U gradskom parku prolaznici će uz poštovanje svih propisanim mera tokom tri festivalska dana moći da pogledaju izložbu ‘’10 godina Nušićevanja’’ sa fotografijama stare i obnovljene Nušićijade, a na trgu ispred Spomenika revolucije postavljena je izložba karikatura ‘’Svestrani Nušić’’.

Čaršija je u duhu festivala okićena svetiljkama i zastavicama.Il-Veliki-i-mali-Nusic-u-doba-korone- Nušić i naslednik simoblično obeležili Nušićijadu (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. 22/08/2020

    […] Ivanjički festival humora, zabave i kulture ‘’Nušićijada’’ zbog  nepovoljne epidemiološke situacije ove godine samo simbolično je obeležen. U vreme kada je svečana parade trebala da defiluje ulicama grada  ‘’veliki’’  i ‘’mali’’ Nušić, Petar Golubović i Milan Milosavljević,  prošetali Ivanjicom i pozdravili prisutne građane, piše Infoliga Ivanjica. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *