Gradi se dom za samohranu majku troje dece

Tužna priča samohrane majke Milke Novaković iz Ivanjice kojoj je  prošle godine požar progutao kuću i sve u njoj, dobiće srećan kraj.  Milka i njena tri sina  uskoro će zahvaljujući ljudima dobrog srca dobiti krov nad glavom.. Lokalna samouprava potrudila se da Milka sa svojom decom  u medjuvremenu bude smeštena u stan solidarsnosti, a već 30.  aprila dobiće krov nad glavom..

U julu prošle godine Novakovići su izgubili za dvadeset minuta sve ono što su mukotrpno stvarali 20 godina.Samohrana majka trojice dečaka Milka Novaković godinama se mučila, gladovala i radila da bi svojim sinovima obezbedila normlane uslove za život. Čistila je po kućama, pomagala, nadničarila, nije birala posao… A onda je nestvarnom brzinom sve nestalo.

IL-novakovicima-sve-izgorelo Gradi se dom za samohranu majku  troje dece

Uzrok požara bile su loše električne instalacije. Kada je vatra buknula u kući se nalazio  najstari sin Zoran sa devojkom. Čuli su čudno pucketanje u kupatilu, otvorili vrata  ali plameni bičevi su već izbijali van.Iako su vatrogasci stigli rekordnom brzinom, ništa se nije dalo spasiti.

Milka je u trenutku požara  vozila sina Gorana (15) na kupanje , javili su joj šta se događa, stigla je pred  kuću za nekoliko minuta ali je sačekao stravičan prizor.

Ova žene bez stalnog zaposlenja sa trojicom sinova po ko zna koji put našla se na ledini. Bez pomoći lokalne samouprave i ljudi dobre volje ne bi mogla da nastavi dalje, zbog toga je svima neizmerno zahvalna.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *