POMOZIMO – Zla sudbina zadesila dedu Obrada

Zla sudbina zadesila je vremešnog Obrada Bogicevića iz istoimenog  zaseoka u selu Pridvorica. Kuća u kojoj je skromno živeo  izgorela je u požaru a brižne komšije učinile su sve što je u njihovoj moći da pomognu. Prvremeno su ga smetili u pomoćni objekat, dostavljaju mu hranu i garderobu ali  to nije dovoljno. Uslovi u kojima ovaj starac trenutno živi više su nego loši. Neophodna mu je pomoć da bi imao samo osnovno, pristojne uslove za život, jer kako kaže, njemu u ovim godinama ne treba puno. Krov nad glavom, ogrev, hrana i garderoba.

IL-deda-obrad-kuca-2 POMOZIMO - Zla sudbina zadesila dedu Obrada

  • Nažalost čika Obradu je kuća izgorela u decembru. Ložio je vatru i izašao napolje da nešto radi, da li je žar ispao iz peći , šta se desilo ne znam, ali vatra je buknula brzo i progutala sve što je imao. Mi smo pokušali da pomognemo koliko smo mogli, smestili smo ga u taj pomoćni objekat da ima gde presIL-Radoslav-Aleksic POMOZIMO - Zla sudbina zadesila dedu Obradapavati ali daleko je to od normalnih uslova za život. Pomagali su iz Crvenog krsta i Socijalno je  najavilo da će se usključiti. Ja molim sve koji su u mogućnosti da pomognu kako bismo taj objekat uredili jer Obrad nema mogućnosti sam da bilo šta preduzme. –kaže meštanin, Radoslav Aleksić.

Obrad Bogićević živi sam oslonjen na komšije i pomoć ljudi dobre volje. Sneg i temperature koje su ovih dana i do minus sedamnaest dodatno otežavaju život ovom vremešnom čoveku. Naša pomoć mu je neophodna!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *