Otišli Bjedov i Đokić, došli Milanović i Dišić

U FK ”Javor Matis”  radi se punom parom. Fudbaleri pod rukovodstvom novog šefa struke  Srdjana Blagojevića vredno treniraju, dok sportski menadžment uspešno realizuje transfere igrača pa je nakon Darka Bjedova, koji je potpisao za blegijski Gent, sredinu promenio i Jovan Djokić. On će ubuduće nositi dres kluba Atyrau iz Kazahstana. Da Ivanjičani nište ne prepuštaju slučaju svedoči i činjenica kako su za ova dva igrača već pronađena adekvatna pojačanja. Za Đokićevo mesto konkurisaće dvadesetjednogodišnji Milan Milanović koji je prešao iz užičke Slobode u Javor Matis a ugovor sa Ivanjičanima potpisao je i mladi napadač, osamnaestogodišnji Nikola Dišić koji je prethodno igrao u klubu iz Mihajlovca.

I tu nije stavljena tačka, narednih dana u Ivanjicu će stići još zanimljivih igračkih kadrova koji će pojačati ekipu jer je cilj Javor Matisa, u nastavku sezone,  plasman u plej of.

  • IL-petar-lazovic Otišli Bjedov i Đokić, došli Milanović i DišićZadovoljni smo dosadašnjim transferima. Doveli smo igrače koje smo želeli, naravno znajući da za naše fudbalere vlada veliko interesovanje na vreme smo pratili situaciju i ”kaparisali” ono što je nama potrebno od igračkog kadra. Biće ovih dana još reči o transferima, sada je najvažnije da smo uspeli adekvatno da nadomestimo odlazak Djokića i Bjedova.-kaže potpredsednik kluba, Petar Lazović.

Javor Matis nastavlja tradiciju afirmacije mladih igrača koji kasnije karijeru nastavljaju u velikim klubovima. Ovaj put odlične angažmane našli su Bjedov i Djokić, a klub je  prvenstveno zadovoljan što su bili odskočna daska u karijeri ovih fudbalera.

  • IL-Nikola-Lisanin-2 Otišli Bjedov i Đokić, došli Milanović i DišićPolitika kluba je da dovodimo mlade i talentovane fudbalere koji uz stručan rad napreduju, kao što praksa pokazuje, kasnije i odlaze u veće klubove. Naravno da je korist obostrana jer moramo voditi računa o ekonomskom opstanku Javora, ali na prvom mestu je ljudski faktor, dakle, svakom igraču koji izgara za naš dres uvek ćemo izaći u susret i pomoći u gradjenju karijere.-rekao je sportski direktor Javor Matisa, Nikola Lišanin.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *