Partizan ljuljao Javora

Javor Matis nije uspeo u Beogradu da ostane ne poražen. Dva  kola pred kraj jesenjeg dela prvenstva Partizan je odneo još jednu pobedu na svom terenu. Golove za domaće postigli su Uroš Đurđević u 31.minutu i Leonardo de Souza u 47.minutu.

  • Večeras nismo bili dovoljni dobri da ugrozimo Partizan. Pokazali su da imaju kvalitet. Čestitam im na zasluženoj pobedi. – kratak je bio Miloš Veselinović, trener Javor Matisa nakon utakmice.
  • Zadovoljan sam, nastavili smo niz bez poraza. Izgledno je da smo mogli dati još golova dok Javor je imao jednu prečku u zadnjem minutu. Bitno je da je cilj ispunjen i sada se okrećemo narednom protivniku i želimo da još ova dva kola završimo u istom ritmu. – rekao je posle utakmice, Marko Nikolić, trener Partizana.

Javor Matis do kraja ovog dela prvenstva očekuju još dva teška domaćinstva sa Vojvodinom (Petak 9.decembar u 17 časova) i Napretkom.

You may also like...

1 Response

  1. Volim Javor kaže:

    Taj Partizan nam je kost u grlu. Možda se plašimo? Možda se prodajemo? Možda su stvarno tako jaki? Jedan šut za skoro 100.minuta… smešno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *