Meštani očajni: ”Nemamo vode ni da se okupamo, komšija nam kida cevi”

Lučani / Kotraža – Meštani zaseoka u Mesnoj zajednici Kotraža već danima muče muku sa vodom, kako kažu, jer im komšija kida crevo i ne dozvoljava da istu koriste iz potoka sa koga su se snabdevali godinama. Ovde ima oko pedesetak žitelja medju kojima i desetine mališana a za vodu bitku biju svaki dan. Tvrde da komšija izvlači vodu za svoj ribnjak i njivu a da njima ne dozvoljava da imaju za osnovne potrebe. U problemu su velikom jer da bi se okupali ili imali vode za piće do prvog sledećeg izbora moraju da pređu deset kilometara u jednom smeru. U nekoliko navrata su zvali policiju, žalili se nadležnim institucijama ali problem nije rešen.

Nakon što su meštani izneli svoje probleme pozvali smo i komšiju Vladimira Ćerimana koji nam je potvrdio da ima ribnjak i njivu sa malinama i da vodu koristi jer je pre dvanaest godina dobio saglasnost da koristi sedamdeset odsto vode ali za zalivanje njive. Takođe Ćeriman je potvrdio da nikome neće dati da ‘’prolazi kroz njegovo’’.

IL-Kotraza-pokidane-cevi Meštani očajni: ''Nemamo vode ni da se okupamo, komšija nam kida cevi''

IL-Kotraza-dva Meštani očajni: ''Nemamo vode ni da se okupamo, komšija nam kida cevi''

You may also like...

1 Response

  1. Nenad kaže:

    Nisu mi jasni ovi meštani. Njih 50 a komšija sam i on njih maltretira. Pa kaki su oni debili, i treba da ih zeza, umesto da mu njih 50 zavrnu siju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *