Popunite upitnik za projekat dodele bespovratnih sredstava mladima za pokretanje biznisa

Na konkursu u oblastima omladinskog sektora koje je raspisalo Ministarstvo turizma i omladine RS za jedinice lokalne samouprave Kancelariji za mlade opštine Ivanjica i opštini Ivanjica odobren je projekat pod nazivom „Program Centra za razvoj inovacija u zapošljavanju  i tehnološkom preduzetnišvu“. Projekat,  kao što je pomenuto, finansira Ministarstvo turizma i omladine RS, a sufinansira opština Ivanjica.

Cilj projekta  je implementacija Programa „Centra za ravoj inovacija i tehnološkog preduzetništva“ koji funkcioniše u okviru Kluba za mlade opštine Ivanjica radi unapređenja zapošljivosti, zaposlenosti i preduzetništva kod mladih.

IL-Kancelarija-za-mlade-projekat Popunite upitnik za projekat dodele bespovratnih sredstava mladima za pokretanje biznisa

U okviru pomenutog projekta u narednom periodu planirana je izrada Analize potreba nezaposlenih mladih u cilju samozapošljavanja. Kroz ovu analizu, između ostalog, ćemo definisati prioritetne oblasti za otpočinjanje sopstvenog biznisa, tačnije oblasti koje su mladima naše opštine najzanimljivije da otpočnu sopstveni biznis. Takođe, uporedićemo interesne oblasti mladih koji žele da otpočnu sopstveni biznis u odnosu na oblasti kojima država daje prioritet kroz razne programe i projekte za pokretanje sopstvenog biznisa.

Rezultati analize biće predstavljeni javnosti i iskorišćeni u procesu raspisivanja javnog poziva i dodele grantova budućim mladim preduzetnicima u prioritetnim oblastima.

Link upitnika za analizu:

https://forms.gle/z8vZsNeHZUz7p63Y8

Pozivamo sve zainteresovane mlade da odvoje par minuta i popune upitnik kako bismo dobili potrebne informacije za izradu analize i, kasnije, raspisivanje javnog poziva za dodelu grantova za pokretanje biznisa.

plakat-1 Popunite upitnik za projekat dodele bespovratnih sredstava mladima za pokretanje biznisa

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *