Nova staza, mobilijar i rasveta u gradskom parku u Ivanjici (VIDEO)

Nastavljeno je uređenje gradskog parka, tačnije sanacija obala, asfaltiranje staze za šetanje na Sajmištu, postavka novog mobilijara, zaštitne ograde i lampiona. Za ovu namenu opština Ivanjica izdvojila je 3,6 miliona dinara, a ovo je jedna u nizu investicija kojom lokalna samouprava želi da stvori bolji i lepši ambijent za naše sugrađane i turiste, rekao je predsednik ove varoši, Momčilo Mitrović.

Nakon izgradnje vidikovca u gradskom parku koji je pobrao sve simpatije gostiju ali i samih Ivanjičana, ovo je još jedan značajan korak ka unapređenju infrastrukture što utiče na celokupnu turističku ponudu Ivanjice , istakao je direktor Turističke organizacije, Janko Grbić.

IL-setaliste-gradski-park- Nova staza, mobilijar i rasveta u gradskom parku u Ivanjici (VIDEO) IL-setaliste-gradski-park-1 Nova staza, mobilijar i rasveta u gradskom parku u Ivanjici (VIDEO)

Ivanjica će letnju sezonu dočekati u mnogo lepšem ambijentu.

You may also like...

1 Response

  1. Ana kaže:

    Sve je ovo super samo jebmobilijar za decu u parku propao, jedini smo grad bez olimpijskog bazena…. Prica se o malom bazenu a ni njega nema….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *