Predragu Maslaru ukazano poverenje za drugi mandat na čelu opštine Arilje (VIDEO)

Diplomiranom pravniku Predragu Maslaru odborničkom većinom ukazano je poverenje za još jedan predsednički mandat na čelu opštine Arilje. Od ukupno 33 odbornika, koliko čini lokalni parlament ove opštine, 18 je glasalo za, 10 protiv a pet listića bilo je nevažećih. Identična je situacija i kada je reč o zameniku predsednika opštine Mićunu Vasilijeviću, kao i članovima Opštinskog veća koje čine Rajko Nikolić, Borisav Perišić, Dragan Stanojević, Miroslav Ćirković, Mina Ilić, Branislav Stefanović i Mileta Jovanović.

Za predsednika Skupštine opštine Arilje izabrana je Miljana Aćimović Stefanović koja je bila predlog koalicije  ’’Aleksandar  Vučić -Arilje sutra’’ sa 19 glasova za, dok je njena protivkandidatkinja ispred ujedinjene opozicije, Marija Bogdanović, imala 14 glasova.

Najveći broj mandata u lokalnom parlamentu Arilja, ukupno 18, ima lista „Aleksandar Vučić – Arilje sutra”, slede „Ujedinjeni za Arilje” – osam mandata, „Nada za Arilje” – četiri mandata i „Volim Arilje” – tri mandata.

IL-Predrag-Maslar- Predragu Maslaru ukazano poverenje za drugi mandat na čelu opštine Arilje (VIDEO)

Tokom šestočasovnog  odborničkog zasedanja sve opozicione liste nastupale su ujedinjeno što se moglo zaključiti i po glasanju za izvršnu i zakonodavnu vlast.+

IL-skupstina-arilje- Predragu Maslaru ukazano poverenje za drugi mandat na čelu opštine Arilje (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *