U Ivanjici održan Memorijalni turnir posvećen Moši Milojeviću (VIDEO)

U Ivanjici je sinoć održan Memorijalni turnir posvećen rano preminulom Moši Milojeviću, koji se kao verni navijač Ženskog odbojkaškog kluba “Iva” i član Upravnog odbora zalagao da igrači imaju što bolje uslove. Prema rečima organizatora Mošo je prepoznao lepotu ovog sporta i nesebično se zalagao da odbojka u Ivanjici napreduje. Pratio je ekipu na svim takmičenjima, bodrio ih i srčano navijao, zbog čega se mnogima često učini da i danas njegov glas odzvanja u prostorijama hale.

Na ovogodišnjem turniru treće mesto osvojila je ekipa Lotus Čačak, drugo mesto Iva Ivanjica, a prvo mesto zauzela je ekipa Sloboda S Čačak. Najbolji tehničar turnira je Jana Vujović iz ekipe Lotus Čačak, najbolji libero je Lara Avramović iz ekipe Iva Ivanjica i MVP turnira je Sara Majstorović iz ekipe Sloboda S Čačak.

Organizatori su iskoristili priliku da se zahvale lokalnoj samoupravi i sponzorima koji su prepoznali trud i rad ovog kluba, zalaganje i ozbiljnom finansijskom podrškom pomogli napredak kluba i organizaciju turnira- Osnovnim školama Milinko Kušić i Kirilo Savić, hotelu i restoranu Prezident, firmi Koning, NBN apartmanina, restoranu kod Rebeka, vodi Ledena, AD preduzeću Putevi i medijskoj kući Infoliga.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *