U ponedeljak svi na stadion. Javor protiv Voždovca u borbi za opstanak…

U ponedeljak 13. maja 2024. godine u 18 časova biće odigrana utakmica Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Javor Matis i FK Voždovac.

Pozivamo sve verne navijače i sugrađane da dođu na utakmicu u velikom broju  i svojim navijanjem pomognu klubu u borbi za opstanak u Super ligi.

Ulaz na stadion je besplatan.

Tri kola pred kraj pleja-auta, tabela kaže da IMT ima 37 bodova,  Javor 35,  Voždovac 34, a Železničar 32, što sugeriše da će se među te četiri ekipe tražiti još jedan putnik u niži rang, pored Radnika, jedna ekipa koja će ostati u ligi i dve koje će to pokušati da urade kroz baraž.

Javorov cilj je da pokuša da izbori opstanak u ligi bez doigravanja,  a dve najbitnije utakmice odigraće kod kuće. Najbitnije, ne samo zbog domaćinstava,  već i zbog činjenice da će protivnici biti upravo direktni konkurenti – Voždovac i Železničar.

IL-FK-Javor-Matis U ponedeljak svi na stadion. Javor protiv Voždovca u borbi za opstanak...

Prvi rival su Zmajevi, protiv kojih Ivanjičani imaju samo jedan neuspeh u prethodnih pet godina, i to baš u Ivanjici (2022, 0:2). Ekipa Radovana Ćurčića biće i u blagoj psihološkoj prednosti, zbog trijumfa u poslednjim momentima utakmice protiv Radnika, dok je Voždovac promenio trenera i u 2024. godini ima samo jednu pobedu i tri remija u 14 odigranih utakmica.

Javor je desetkovan, zahvaljujući odlukama sudije Ivkovića u Surdulici, kada je isključeno pola stručnog štaba (prvi trener Ćurčić i pomoćnik Milović, ali i fizioterapeut Stević), kao i levokrilni fudbaler, Milošević. Ipak, Ivanjičani bi sa eventualna tri boda i potencijalni neuspeh IMT-a na teškom gostovanju u Nišu mogli i do bezbedne zone, ali i ozbiljne prednosti u odnosu na Voždovac pred poslednja dva susreta.

Utakmica se igra u ponedeljak u 18 časova, a svi iz tabora Javora pozivaju publiku da još jednom pomognu svom timu u borbi za opstanak.

FOTO- FK JAVOR MATIS

You may also like...

1 Response

  1. Branko kaže:

    TAKO BIVA KO POBEDI ZVEZDU NA POCETKU TAJ ISPADA ILI SE BORI SLAMKOM ZA OPSTANAK…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *