Skupštinsko zasedanje u Ivanjici u znaku odborničkih pitanja (VIDEO)

Na današnjem skupštinskom zasedanju usvojeni su izveštaji o radu i plan programa javnih preduzeća, Turističke organizacije, Doma kulture, biblioteke ’’Svetislav Vulović’’, Centra za socijalni rad kao i Turističke organizacije regije zapadne Srbije, program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Ivanjica.

U okviru odborničkih pitanja izneta su nezadovoljstva vezana za rad lokalne samouprave kao i lične optužbe u vezi političkog delovanja pojedinih odbornika.

IL-skupstina Skupštinsko zasedanje u Ivanjici u znaku odborničkih pitanja (VIDEO)

Iako zbog potpisivanja vrednog ugovora u Ministarstvu ekologije predsednik opštine Momčilo Mitrović nije prisustvovao zasedanju, osvrnuo se na iznete optužbe po pitanju realizacije započetih projekata.

Odbornici su podržali i predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za izgradnju državnog puta II A reda: Preko brdo – Odvraćenica , kao i predlog odluke  o angažovanju eksternog revizora za završni račun budžeta opštine Ivanjica za 2023. godinu.

You may also like...

1 Response

  1. T kaže:

    Volela bih da znam da se taj Skole bez škole, obrati gradjanima sta je uradio i koliko je pojedinačno kome pomogao, sada se izvlači glumi ludilo i moć, a na delima se pokazao totalno nemoćno, samo obećavao….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *