Zasedalo Opštinsko veće Ivanjica, usvojen i predlog taksista (VIDEO)

Danas je zasedalo Opštinsko veće u Ivanjici gde su razmatrani izveštaji o radu i plan programa javnih preduzeća, Turističke organizacije, Doma kulture, biblioteke ’’Svetislav Vulović’’, Centra za socijalni rad kao i Turističke organizacije regije zapadne Srbije, i usklađenost  planiranih i realizovanih aktivnosti iz Posebnog programa o korišćenju sredstava iz budžeta osnivača JKP ’’Skrapež vode’’ iz Požege.

Pred većnicima se našao i predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za izgradnju državnog puta II A reda: Preko brdo – Odvraćenica , predlog odluke  o angažovanju eksternog revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Ivanjica za 2023. godinu.

il-vece Zasedalo Opštinsko veće Ivanjica, usvojen i predlog taksista (VIDEO)

Konstatovana je ostavka Ivana Jovićevića iz Luka na mesto člana Opštinskog veća, razmatran predlog odluke  o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije kao i godišnjeg plana programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za područje Ivanjice.

il-vece1 Zasedalo Opštinsko veće Ivanjica, usvojen i predlog taksista (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Nikola Jelic kaže:

    Mozete li mi objasniti koji je to put,posto je put Preko brdo-Odvracenica vec zavrsen…

  2. Petar kaže:

    Dva puta čitam tekst, a nigde o kakvom predlogu taksista je reč!
    Vesti na Infoligi su postale klasičan klikbait!!! Naslov, dve-tri rečenice, slika ili eventulno neki snimak o pojedincima koji hvale sami sebe!!! Smešno

    • urednik kaže:

      Poštovani gospodine, da ste pogledali snimak koji je uredno u tekstu sve biste lepo culi vezano za taksiste. Video i tekst su kompletna vest, ako moram da vam to objasnjavam. Srdacan pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *