Nagrade i priznanja za najbolje golubare Ivanjice (VIDEO)

Ivanjica – U prisustvu kolega iz Arilja, Užica, Prijepolja, Sjenice, Čačka, kao i predstavnika Balkanskog saveza, golubarsko udruženja SRB 253 letač iz Ivanjice održalo je prvu svečanu Skupštinu na kojoj su nagradili najzaslužnije pojedince u prethodnoj godini ali se i zahvalili mnogobrojnim sponzorima koji podržavaju ovo udruženje.

Predsednik udruženja SRB 253 letač iz Ivanjice, Vladan Tenjović, prezadovoljan je postignutim rezultatima i činjenicom da se sve više mladih uključuje u rad udruženja.

Momčilo Zatezić, ispred Opštinske zajednice Čačak, kaže da je veoma ponosan radom ivanjičkog udruženja koje je u veoma kratkom periodu ostvarilo ogroman napredak.

Kako se ovo udruženje finansira isključivo od sopstvenih prihoda veoma značajan doprinos u realizaciji aktivnosti dali su i mnogobrojni donatori kojima su večeras uručene simbolične nagrade.

Među donatorima su, Radojica Bešević, Milan Spasojević, Aleksandar Karapandžić,  Branko Tatović, Marko Stevanović, Milomir Djoković Luis i Vladimir Bukumirović.

Tokom skupštine priznanja i pehari uručeni su članovima koji su ostvarili sjajne rezultate tokom prošle godine.

Drugo mesto u juniorskoj konkurenciji osvojio je Nikola Krdžić . Prvo mesto pripalo je Vladanu Tenjoviću.

00102.MTS_.00_00_07_10.Still001-1024x576 Nagrade i priznanja za najbolje golubare Ivanjice (VIDEO)

Kada je reč o seniorskoj konkrenciji na četvrtom mestu je Slavoljub Stefanović, treće mesto osvojio je Nikola Krdžić, na drugoj poziciji je Miloš  Borisavljević dok je šampion 2023. godine Boro Vidaković koji je osvojio i prelazni pehar.

00111.MTS_.00_02_32_09.Still001-1024x576 Nagrade i priznanja za najbolje golubare Ivanjice (VIDEO)

Za sveukupnog šampiona udruženja proglašen je Nikola Krdžić koji je dobio i priznanje Opštinske zajednice grada Čačka.

00116.MTS_.00_00_22_47.Still001-1024x576 Nagrade i priznanja za najbolje golubare Ivanjice (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *