Kraj preskakanju ograde – otvorena kapija igrališta

Nakon ogromnog nezadovoljstva meštana ulice Krajiških brigada zbog zatvaranja igrališta u ivanjičkoj Gimnaziji juče su predstavnici nadležnih službi lokalne samouprave izašli na teren i nakon sagledane situacije, otvorili kapiju za sve mališane iz ovog naselja.

IL-Naslovna-ograda-Gimnazija- Kraj preskakanju ograde - otvorena kapija igrališta

Naime, kako smo u nezvaničnom razgovoru sa čelnim čovekom ove obrazovne ustanove čuli, ograda je zavarena iz bezbednosnih reazloga zbog kabla koji je pod naponom pa može biti opasan za mališane. Ujedno, ovaj kabal bio je opasan i za učenike koji svakodnevno na igralištu sprovode sportske aktivnosti, ali je rečeno da profesori i domari dežuraju pored kabla dok traju časovi.

IL-Kapija-Gimnazija Kraj preskakanju ograde - otvorena kapija igrališta

Na poziv meštana iz ove ulice predsednik opštine Ivanjica izašao je na lokaciju, pozvao nadležne službe nakon čega je kabal obezbeđen i ograda otvorena.

IL-Kapija-Gimnazija-jedan Kraj preskakanju ograde - otvorena kapija igrališta

-Mi ovde živimo godinama, nikada nam niko nije zatvarao ogralište, deca se igraju, odrastaju na gimnazijskom ceo život.  I sada nam neko zavari ogradu, navodno zbog kabla. Ustvari, jasno je da za sve postoji rešenje kada ima dobre volje, ili ne postoji ukoliko neko ne želi da realno sagleda situaciju. Drago nam je da se na kraju ovako završilo da ne bismo morali sami da ga otvaramo, jer to nije način.-kažu meštani ulice Krajiških brigada.

IL-Mestani-ulice-Krajiskih-brigada- Kraj preskakanju ograde - otvorena kapija igrališta

You may also like...

3 Responses

  1. Mile kaže:

    Svaka čast za Predsednika Opštine. Nisam član ni jedne stranke, ali Mitrović se veoma trudi da što bolje obavlja svoj posao.

  2. Biljana kaže:

    Nije ti to privatno vlasnistvo pa da treba da ga koristite. Neko za vama treba da cisti i odrzava te terene. Da li u tvoje dvoriste moze svako da udje ili da skine tvoju ogradu.

    • Ceca kaže:

      Biljana, apsolutno ste u pravu.Ali što pravimo ova igrališta,da su nam po ceo dan prazna i da služe za ukras. Naravno,tu će uvek biti smeća,ali to je naša kultura

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *