Zbog planskih radova deo ivanjičke opštine danas i sutra bez struje

Ogranak Elektrodistribucija Čačak – Pogon Ivanjica radi na redovnom održavanju dalekovoda 35 kv Kumanica (seča rastinja) sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu i zato će 7.02.2024.  godine u periodu od 08:00 do 17:00 časova bez električne energije biće korisnici na lokaciji Čitluk.

Takođe, zbog održavanja mreže niskog napona 1kv, u četvrtak  08.02.2024. godine u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: Benovići i Bogosavljevići u Lukama.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

il-struja Zbog planskih radova deo ivanjičke opštine danas i sutra bez struje

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *