Na donatorskoj večeri za Vujketa prikupljeno preko dva miliona dinara (VIDEO)

Na donatorskoj večeri koju je sinoć organizovala opština Ivanjica u saradnji sa Crvenim krstom i hotelom Prezident za lečenje našeg sugrađanina Nikole Vujovića Vujketa prikupljeno je preko 2 miliona dinara. Ova donacija veoma je značajna za njegovo lečenje, pa se organizatori zahvaljuju svima koji su se sinoć odazvali, i pozivaju sve ljude humanog srca da i dalje učestvuju u akciji jer je do ukupne cifre potrebno još oko milion dinara.

Osim privrednika,  zaposlednih u javnim preduzećima,sportista i građana Ivanjice značajan finansijski doprinos dali su i muzički bendovi iz Ivanjice, kao i osoblje hotela Prezident.

IL-Muzicari--1024x623 Na donatorskoj večeri za Vujketa prikupljeno preko dva miliona dinara (VIDEO)

IL-DV-Vujke-1 Na donatorskoj večeri za Vujketa prikupljeno preko dva miliona dinara (VIDEO) IL-DV-Vujke-2 Na donatorskoj večeri za Vujketa prikupljeno preko dva miliona dinara (VIDEO) IL-DV-Vujke-3 Na donatorskoj večeri za Vujketa prikupljeno preko dva miliona dinara (VIDEO)

Nikoli su sredstva potrebna za imunoterapije, specijalističke preglede, lekove i suplemente kao i za laboratorijske analize.

1564_fb_1-1-1024x538 Na donatorskoj večeri za Vujketa prikupljeno preko dva miliona dinara (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *