Olujni vetar dizao krovove i napravio niz problema na području Ivanjice

Ivanjica – Olujni vetar koji duva od noćas na podrzčju Ivanjice napravio je velike probleme. U naselju Crnjevo na porodičnoj kući Rada Jelića podigao je krov i samo pukom srećom niko nije stradao jer se porodica u tom trenutku nalazila u dvorištu.

IL-Krov-2 Olujni vetar dizao krovove i napravio niz problema na području Ivanjice

-Bili smo bukvalno ispod krova u trenutku kada se to desilo. Vetar je u sekundi podigao lim kao da je list papira. Neverovatno je šta se i kako dogodilo. Samo smo čuli da počinje da puca nešto, sreća pa je mesto gde smo se nalazili pokriveno jer su nam tu drva. Strašno. Pokrili smo kuću prema svim propisima još pre skoro dvadeset godina. Bilo je nevremena i vetra i snega, nikada se ovo, niti išta slično nije dogodilo.- priča Rade Jelić i dodaje:

IL-Krov-3 Olujni vetar dizao krovove i napravio niz problema na području Ivanjice

-Najavili su sneg, kišu, mi moramo danas da poskidamo ovaj lim što visi da ne bi nekoga povredio i kako znamo i umemo prekrijemo kuću jer mi je u potkrovlju ćerka sa decom. Eto, vidite, u pomoć su nam pritekle komšije.-priča Rade kroz suze jer ga je nemili događaj potresao.

IL-Krov-5 Olujni vetar dizao krovove i napravio niz problema na području Ivanjice

Kako saznajemo od komšija olujni vetrar otkrio je nekoliko kuća u okruženju i naneo štete na stambenim objektima.

You may also like...

1 Response

  1. 02/12/2023

    […] Olujni vetar koji duva od noćas na području Ivanjice napravio je velike probleme. U naselju Crnjevo na porodičnoj kući Rada Jelića podigao je krov i samo pukom srećom niko nije stradao jer se porodica u tom trenutku nalazila u dvorištu, prenosi Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *