Stranka Novo lice Srbije održala prvu izbornu skupštinu

Stranka Novo lice Srbije održala je prvu izbornu skupštinu. Usvojen je program, statut i izabrano stranačko rukovodstvo koje će strankom upravljati u naredne četiri godine. Takođe, skupština je usvojila i deklaraciju: “Srbija zaslužuje bolje!”, navodi se u saopštenju ove stranke.

Delegatima su se obratili Aleksandar Jovanović Ćuta ispred Ekološkog ustanka i naš najpoznatiji heraldičar Ljubodrag Grujić, koji je prisutnima preneo pozdrave Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević.

– Novo lice Srbije pre godinu dana formirali su ljudi koji su u nemogućim uslovima pokazali hrabrost i volju da se bore protiv Vučićevog kartela ne pitajući za cenu, a verujući u bolju, pravedniju Srbiju. Sa uverenjem da Srbija zaslužuje bolje od naprednih pljačkaša u odelima krenuli smo u borbu za povratak države koja nam je oteta. Našu zemlju danas vode lažne patriote koje su Srbe na Kosovu ostavili na milost i nemilost Kurtiju i Radoičiću – izjavio je Miloš Parandilović, predsednik stranke i narodni poslanik.

– Srbija pripada svima koji u njoj žive i svi moramo uložiti napor da je otmemo iz naprednjačkih kandži. Nisu naši dedovi krvarili po Kajmakčalanu da bi naprednjaci bagatelisali sa ovom državom i njenom budućnošću. 17. decembra ovaj režim mora biti poražen i poslat na najmračnije stranice srpske istorije da posluži kao najcrnji primer kako ne treba upravljati sopstvenom državom. Do 17. decembra moramo zaboraviti sve što nas deli kako bi ovaj pljačkaški režim otišao u prošlost – dodaje Parandilović.

Za jednog od potpredsednika Novog lica Srbije izabran je i Ivanjičanin Ivan Jovićević.

Svečanom delu skupštine prisustvovali su Novica Antić, predsenik Vojnog sindikata Srbije, predstavnici drugih političkih stranaka i simpatizeri Novog lica Srbije.

369249377_1146727750010818_7119798448473717321_n-683x1024 Stranka Novo lice Srbije održala prvu izbornu skupštinu

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *