Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

Ministar privrede, Slobodan Cvetković, posetio je danas Ivanjicu gde je razgovarao sa predsednikom opštine, Momčilom Mitrovićem, nakon čega je obišao kompaniju za proizvodnju nameštaja ’’Matis Group’’ i tekstilno preduzeće ’’Konstantin tex’’. Ministar je iskoristio priliku da se sastane sa privrednicima Ivanjice sa kojima je razgovarao o mogućnostima države da pomogne boljem i uspešnijem razvoju privrede u ovoj varoši. Nakon sastanka u kompaniji ’’Matis Group’’ ministar Cvetković istakao je i važnost pokretanja kluba privrednika Ivanjice.

Direktor kompanije ”Matis Group” Dragomir Lazović ocenio je sastanak kao vrlo uspešan jer su ministru predočene veoma važne inicijative za ravnomeran lokalni razvoj privrednika.

il-poseta-ministra1 Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

Poseta ministra Ivanjici veoma je značajna, istakao je narodni poslanik Dragovan Milinković.

il-poseta-ministra2 Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

Prvi čovek opštine, Momčilo Mitrović, kaže da je sa ministrom razgovarao o inicijativi da na prostoru gde se nalazi nekadašnja fabrika Špik bude izgrađena nova, višenamenska urbana zona kao i da se zajedničkim snagama, uz pomoć republičke vlasti,  reše prolemi fabrike čarapa Proleter, sa ciljem da ostane u našem gradu i dalje se razvija. Predsednik je podržao inicijativu za pokretanje kluba privrednika u Ivanjici.

il-poseta-ministra3 Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

Razvoj privrede u Ivanjici je veoma važan pa je predsednik Mitrović  najavio rešavanje problema snabdevanja električnom energijom naselja od Satelitske stanice do Milovića zbog samih meštana, prvrednika i Fabrike otpadnih voda koja će se graditi na ovom potezu.

il-poseta-ministra4 Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

il-poseta-ministra5 Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

il-poseta-ministra6 Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *