Imao je samo sijalicu a sada živi u totalnom mraku (VIDEO)

Ivanjica – U udaljenom zaseoku na petnaestak kilometara od Ivanjice, Đurđe Grujović živi u trošnoj kućici i već danima bez struje. Nakon bolničkog lečenja sačekalo ga je neprijatno iznenađenje, odnosno kuća u mraku, jer mu je, prema njegovim rečima Eletrodistribucija isključila struju zbog duga od 100 hiljada dinara. S obzirom na to da Đurđe nema nikoga i živi sam, a u kući od potrošača ima samo sijalicu, ni njemu nije jasno otkud toliki dug, pa je pokušao da u dogovoru sa distribucijom iznađe rešenje.

Đurđa je najviše pogodilo što niko nije imao razumevanja za njega s obzirom na to da zbog bolesti mesecima nije bio kod kuće, pa nije ni mogao da zna za račune i opomene. Pita se koja li bi ga tek kazna stigla da ima normalnije uslove za život, odnosno da koristi mašinu, šporet, bojler.

IL-Djurdje-Grujovic-bez-struje- Imao je samo sijalicu a sada živi u totalnom mraku (VIDEO)

Iako smo kontaktirali nadležne u ivanjičkom pogonu Elektrodiribucije, u želji da saznamo da li postoji rešenje Đurđevog problema, do zaključka ovog priloga nismo dobili odgovor.

You may also like...

1 Response

  1. 05/11/2023

    […] potrošača ima samo sijalicu, ni njemu nije jasno otkud toliki dug, pa je želeo, objašnjava za Info ligu, da u dogovoru sa distribucijom iznađe […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *